Βιομηχανικά Δάπεδα

Κοινοποιήστε

βιομηχανικά δάπεδα

Τα βιομηχανικά δάπεδα είναι μια τεχνολογία κατασκευής δαπέδων, που υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Οι εξελίξεις όμως των προϊόντων κατασκευής του είναι ραγδαίες.  Τα υλικά πλέον διεισδύουν στο δάπεδο, το σκληραίνουν και το στεγανοποιούν, με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Με την καλύτερη και ταχύτερη διείσδυση των προϊόντων στο σκυρόδεμα,  λύνονται τα προβλήματα υγρασίας, καθώς και των αλκαλικών αντιδράσεων στην επιφάνεια του δαπέδου.

Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς χώρους, όπως σε πατώματα κατοικιών και ξενοδοχείων, σε πάρκινγκ, σε εργοστάσια, σε σούπερ μάρκετ κ.ά. καθώς και σε εξωτερικούς χώρους, όπως αυλές, πυλωτές, ράμπες, βενζινάδικα, σε χώρους όπου κυκλοφορούν βαριά οχήματα κ.ά..

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Καλύπτουμε την επιφάνεια την οποία θέλουμε να επενδύσουμε και τοποθετούμε μεταλλικο πλεγμα. Έπειτα διασταυρώνουμε το σκυρόδεμα, εμπλουτισμένο με ίνες και λειαίνουμε την επιφάνεια, με τα ειδικά μηχανήματα λειαντήρες (ελικόπτερα).  Κατά τη διάρκεια της λείανσης γίνεται και εφαρμογή σκληρυντικών υλικών, ώστε το δάπεδο να αποκτήσει μεγάλες μηχανικές αντοχές.

βιομηχανικά δάπεδα κατασκευή

βιομηχανικά δάπεδα κατασκευή

βιομηχανικά δάπεδα κατασκευή

βιομηχανικά δάπεδα κατασκευή

Υπάρχει η δυνατότητα στο σκληρυντικό υλικό να προστεθεί και χρώμα, ώστε η τελική επιφάνεια του δαπέδου να είναι χρωματιστή.

βιομηχανικά δάπεδα - εφαρμογή σε πυλωτή

Μετά το πέρας 3 – 4 ημερών, γίνεται η κοπή των συστολικών αρμών, με το κατάλληλο μηχάνημα (αρμοκόφτης ).

βιομηχανικά δάπεδα κατασκευή

Καλέστε μας για προσφορά


Κοινοποιήστε
Scroll to Top