Τοποθέτηση πλακιδίων

Κοινοποιήστε

Η τοποθέτηση πλακιδίων είναι μία εύκολη και οικονομική λύση για κατασκευή δαπέδων, τόσο σε  ιδιωτικούς, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Στην αγορά υπάρχουν πλακάκια σε μεγάλη ποικιλία κατασκευαστικών χαρακτηριστικών, μεγεθών και σχεδίων, ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη, γούστο και οικονομική δυνατότητα. 

Υπάρχουν πλακάκια κεραμικά, πορσελάνης, γρανιτοπλακάκια, τσιμεντοπλακάκια, πλακάκια μωσαϊκού, πλακάκια μαρμάρου ή φυσικού γρανίτη, πλακάκια σε απομίμηση ξύλου, πλακάκια από φυσική πέτρα, πλακάκια με βότσαλο, με ψηφίδες, τσιμεντόπλακες για εξωτερικούς χώρους, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη για ένα ανθεκτικό και αισθητικά όμορφο δάπεδο και σε κατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους.

Όμως πρέπει να τονίσουμε ότι ιδιαίτερα για επαγγελματικούς χώρους, όπου υπάρχουν ανάγκες για μεγάλη μηχανική αντοχή, αντοχή στις φθορές, καλή μόνωση απέναντι στην υγρασία κλπ. δεν αρκεί η η επιλογή των κατάλληλων πλακιδίων. Χρειάζονται έμπειροι τεχνίτες που θα κατασκευάσουν πρώτα το κατάλληλο γερό υπόστρωμα και μετά θα τοποθετήσουν σωστά τα πλακίδια.  

Τα Δάπεδα Μαλεσιάδας αναλαμβάνουν πλακοστρώσεις όλων των τύπων, με εγγυημένα άριστο αποτέλεσμα εργασιών.

Καλέστε μας για προσφορά


Κοινοποιήστε
Scroll to Top